Barn & kreativitet


Målarbok Elsa Beskow, färgkritor. Mjukdjur från Bukowski, kaninpussel exklusivt för Nationalmuseum. Pelle Svanslös.Målarbok Elsa Beskow, färgkritor. Mjukdjur från Bukowski, kaninpussel exklusivt för Nationalmuseum. Pelle Svanslös.

I utbudet för barn och kreativitet eftersträvar vi en blandning av utvecklande, pedagogiska och genomtänkta varor. I butiken på Kulturhuset Stadsteatern erbjuder vi exempelvis klassisk leksaksdesign, nya produkter från svenska designers med tydligt hållbarhets- och miljötänk, origami, kritor, annorlunda barnböcker och genomarbetade spel.

Lejonkudde från OYOY, djurgirland från Littlephant. Ridley’s spiral, klossar och trädjur från Mini-Empire Sweden. More Than One Story kortspel, kritor i form av legobitar, barnböckerna Strandstaden av Karin Cyrén och Slajs – en rappa-med-bok av Kristoffer Malmsten och Martin Ander.Lejonkudde från OYOY, djurgirland från Littlephant. Ridley’s spiral, klossar och trädjur från Mini-Empire Sweden. More Than One Story kortspel, kritor i form av legobitar, barnböckerna Strandstaden av Karin Cyrén och Slajs – en rappa-med-bok av Kristoffer Malmsten och Martin Ander.

Här kan du se ett litet smakprov på sortimentet (utbudet varierar). Har du frågor om vad som finns inne, eller något annat, hör gärna av dig till oss så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig!

Butiken på Kulturhuset Stadsteatern: 08-5195 44 69

Om du inte har möjlighet att besöka oss på plats, så går det bra att mejla oss på This is an email address och beställa våra varor, så skickar vi med posten.


 


BESÖKSADRESS:

Konstbiblioteket och arkiven 
Holmamiralens väg 2,
Skeppsholmen, Stockholm 

Se övriga adresser här

Följ oss:

Facebooks logotyp  Twitters logotyp  You Tubes logotyp

Instagrams logotyp   Flickr logotyp