Boka en visning

Boka en visning och upptäck Nationalmuseums samlingar tillsammans med en av våra pedagoger. Utifrån temat Mångkulturella möten i konsten lär vi oss mer om vårt gemensamma kulturarv och får inspiration för egna berättelser.

Bilder: Föremål ur samlingen av äldre konsthantverk.


Nationalmuseumbyggnaden på Blasieholmen är för närvarande stängd för renovering. I sommar (2013) öppnar vi i tillfälliga lokaler och vi kommer då återigen att kunna erbjuda bokade visningar.

Boka en visning som introducerar samlingarna och museet eller välj en temavisning inom ett område ni är speciellt intresserade av.

Mångkulturella möten

För grupper i SFI eller SAS rekommenderar vi visningar av måleri eller konsthantverk på temat Mångkulturella möten. Via konsten får vi en inblick i vår gemensamma kulturhistoria.

Läs mer och boka visning:
Mångkulturella möten: konsthantverk
Mångkulturella möten: måleri 
Övriga visningar för vuxna

Förberedelser och uppföljning

Under rubriken Arbeta på egen hand hittar du material både för att  förbereda er inför och för att följa upp besöket på museet.

Frågor om bokning?

E-posta till This is an email address 

 


Har någon i gruppen nedsatt hörsel?

Bärbara hörselslingor med mottagare finns att låna. Tala om hur många slingor ni behöver då du bokar visningen. Bokar du via webben anger du detta i fältet Ev. meddelande till bokningen.


BESÖKSADRESS:

Konstbiblioteket och arkiven 
Holmamiralens väg 2,
Skeppsholmen, Stockholm 

Se övriga adresser här

Följ oss:

Facebooks logotyp  Twitters logotyp  You Tubes logotyp

Instagrams logotyp   Flickr logotyp