Fortbildning för lärare och pedagoger

Inspiration och idéer kring hur man kan arbeta med samlingarna som en resurs i undervisningen får du på våra fortbildningar och studiedagar för lärare och pedagoger.

Aktuellt utbud ser du i menyn till vänster.

Nationalmuseums pedagogiska verksamhet vill utgöra ett stöd för lärare och pedagoger som vill arbeta med museet och samlingarna som en läranderesurs. Våra fortbildningar berör olika epoker och teman i konsten, de erbjuder såväl fakta och fördjupning som didaktiska tips.

Förskolan kan själv!

För dig som arbetar i förskolan fokuserar fortbildningarna på hur ni kan arbeta med samlingarna på egen hand.

För SFI och SAS

För dig som arbetar inom SFI och SAS finns två fortbildningstillfällen under hösten.

Skräddarsydda fortbildningar

Vi skräddarsyr fortbildningar för lärarlag som ger inspiration, konkreta tips och idéer om hur man kan arbeta med Nationalmuseums samlingar i klassrummet.  Under dessa fortbildningstillfällen tillhandahåller vi material i form av fakta och övningar att ta med till skolan.

Bild: En klass på besök i Ateljén.

En klass på besök i Ateljén.

> Tipsa en vän

Öppettider:

Stängt för omhängning, men öppet i Butiken:
tisdag–fredag 11–17
lördag, söndag 12–16
måndag stängt

Adress:
På Konstakademien på Fredsgatan 12.