Elever i samtal om smycken

Elever från Oxhagsskolan samtalar om vad smycken är och kan vara.

Dunya från Oxhagsskolan och Alexander från Nationalmuseum i samtal om smycken.

I utställningen Open Space – Mind Maps, som pågår våren 2016, visar Nationalmuseum 30 samtida smyckekonstnärer som utforskar och arbetar med smycket som konstform.

Sex elever från Oxhagsskolan i Akalla strax norr om Stockholm besökte utställningen. Tillsammans med museets konstpedagoger talade de om vad smycken är och kan vara. Sedan tittade de närmare på varsitt verk i utställningen. Samtalen mellan eleverna och pedagogerna spelades in. Lyssna till dem i vår app eller här på webben.

Öppna eller ladda ner ljudfilen med samtalen (mp3)

Nationalmuseums app

I apenn finns audioguider med bilder, ljud- och textfiler till aktuella och tidigare utställningar. Appen finns för iPhone och för Android.

Ladda ner den från App Store eller Google Play direkt i din telefon. Kostnadsfritt! Sök på Nationalmuseum @

BESÖKSADRESS:

Konstbiblioteket och arkiven