App med audioguider till utställningarna

I Nationalmuseums app finns audioguider med bilder, ljud- och textfiler till aktuella och tidigare utställningar. Appen finns för iPhone och för Android.

Ladda ner den från App Store eller Google Play direkt i din telefon. Kostnadsfritt! Sök på Nationalmuseum@

Aktuellt i appen just nu:

Hundra år av finsk design - ur Rafaela och Kaj Forsbloms samling
Utställningen visar 200 design- och konsthantverksförmål som tillsammans spelgar nationen Finlands framväxt. I appen kan du lyssna till samtal med Rafaela Seppäla-Forsblom om delar av samlingen och utställningen.

Crossing Borders - Smart design
Utställningen Crossing Borders – Smart Design, som är ett samarbete med Swedavia, visar svenska designprodukter inom digital kommunikation, digital produktion samt design för hållbar utveckling. I appen berättar Curator Cilla Robach om utställningen och föremålen.

Det offentliga rummet
En utställning i samarbete med Jernhusen som just nu visas på Gävle och Skövde centralstationer. I appen kan du lyssna till några samtal om utställningens teman.

Spår från tidigare utställningar:

Berättelser i en låda

Ingegerd Råman: filmklipp
Konstnären: audioguide och samtal
Open Space – Mind Maps: samtal med vuxna  och med elever i årskurs 3–5.

Och många fler.

Bild från appen med audioguide till utställningarna.

Skärmdump från Nationalmuseums app, november 2016.