Gå runt i utställningen i 3D

Interiörbild från utställningsmodellen.

Här kan du ladda ner en exakt kopia av utställningen Från tsarer till folkkommissarier i form av en 3D-modell. Ingen extern programvara behövs för PC eller Mac. För iPhone, iPad eller Android krävs bara en app som är gratis.

Modellen ger dig en uppfattning om hur utställningen kommer att se ut och vilka verk som ingår. Du kan också läsa utställningens väggtexter och texterna som finns invid varje konstverk.

Ladda ner modellen för PC

Ladda ner modellen för iPhone, iPad, iPod touch, Android och Mac
(Ladda först ner appen. Sök efter BIMx i AppStore eller Google Play.)

NAVIGERA I 3D-MODELLEN

Tryck Escape (Esc-knappen längt upp till vänster) för meny för vidare info. Under Controls finns info om navigering. Du navigerar och tar dig runt genom att använda museen och piltangenterna på tangentbordet.

• Du kan också ta dig runt med knapparna W, S, A och D.
  • För att röra dig snabbare trycker du på shift-knappen.
  • För att röra dig långsammare trycker du på ctrl-knappen.
  • Om du trycker på en gång är du i "flygläge". Då kan du gå rakt genom tak och golv genom att lyfta eller sänka muspekaren och hålla in pilen för framåt.

STÄNG 3D-MODELLEN

För att stänga 3D modellen, tryck Escape för meny och klicka sedan på Quit.

BESÖKSADRESS:

Konstbiblioteket och arkiven