Nyfiken på: Finn Juhl
Boka en gruppvisning
Fyll i och skicka en bokningsförfrågan

Lär känna en superstar inom skandinavisk desigm

Boka en egen gruppvisning om en av 1900-talets mest tongivande skandinaviska möbelformgivare.

Den danske möbelarkitekten Finn Juhl är känd för perfektionism kring detaljer, fingertoppskänsla för material och ett innovativt tänkande kring konstruktioner och materialmöten. Hans möblerna producerades oftast i små hantverksmässiga serier i samarbete med snickarmästaren Niels Vodder.

Möblerna och inredningen som visas i utställningen kommer från Finn Juhls eget hem i Ordrup utanför Köpenhamn som han ritade och inredde åt sig själv 1942.

I den här visningen bekantar vi oss med Finn Juhl och tittar närmare på de detaljer och kvaliteter som gjort hans möbler till designikoner.

Läs mer om utställningen här.

Visningens längd: cirka 60 minuter

Antal deltagare: max 25

Bokningsbara tider: Du kan boka visning från kl 11:30 alla dagar som museet är öppet. Tisdagar, onsdagar, lördagar och söndagar är sista bokningsbara tid kl 15:30. Sista bokningsbara tid på torsdagar är kl 19:30 och på fredagar kl 17:30. På måndagar är museet stängt.

Kostnad: Vardagar, kl 11:30–15:30: 2 500 kr, max 25 deltagare. Torsdagar och fredagar, från och med kl. 16.00 samt helger: 3 500 kr, max 25 deltagare.

Bokning och kontakt

Fyll gärna i webbformuläret med bokningsförfrågan via knappen här ovanför så återkommer vi till dig inom kort. Har du frågor är du välkommen att ringa eller mejla oss.

bokningen@nationalmuseum.se

Telefonnummer: 08–519 544 28