Nyfiken på: Pär Engheden och Sara Danius Nobelklänningar
Boka en gruppvisning
Fyll i och skicka bokningsförfrågan

Få modeplagg från vår egen tid har rönt så mycket uppmärksamhet som Pär Engshedens fyra klänningar som Svenska Akademiens ständige sekreterare Sara Danius bar vid nobelfestligheterna 2015–2018. Boka en visning av utställningen för din grupp eller konstförening och få inblick i arbetet bakom klänningarna, den konstnärliga processen och det nära samarbetet med Danius.

Läs mer om utställningen.

Visningens längd: cirka 60 minuter

Antal deltagare: max 25/grupp
Av säkerhetsskäl, och för bästa upplevelse av visningen, får antalet inte överskridas. Blir gruppen som kommer till museet större kommer de extra deltagarna inte kunna delta i visningen.

Bokningsbara tider: Tillgängliga tider från 31 mars. Du kan boka visning från kl 11:30 alla dagar som museet är öppet. Tisdagar, onsdagar, lördagar och söndagar är sista bokningsbara tid kl 15:30. Sista bokningsbara tid på torsdagar är kl 19:30 och på fredagar kl 17:30. På måndagar är museet stängt.

Kostnad: Vardagar, kl 11:30–16:00 2 500 kr, max 25 deltagare. Torsdagar och fredagar efter kl. 16.00 samt helger: 3 500 kr, max 25 deltagare.

Betalning: Med bankkort eller via Swish i museets kassa i samband med visningen eller fakturering efter visningen.

Bokad visning=gå före kön

Deltagare i en bokad gruppvisning har företräde i huvudentrén vid eventuell köbildning. Ta entrén till höger och visa upp bokningsbekräftelse för värd eller vakt på plats.

Bokning och kontakt

Fyll gärna i webbformuläret med bokningsförfrågan via knappen här ovanför så återkommer vi till dig inom kort. Har du frågor är du välkommen att ringa eller mejla oss.

bokningen@nationalmuseum.se

Telefonnummer: 08–519 544 28