🛈 Det finns inga kommande händelser

Temavisning: Drottning Kristina och 1600-talets konst

Drottning Kristina av Sverige (1626–1689) var en av 1600-talets mest berömda och omdiskuterade personligheter. I temavisningen följer vi Kristina från hovet i Stockholm på en resa genom Europas kulturstäder. Martin Olin, forskningschef, tar dig med runt i samlingarna.

🛈 Det finns inga kommande händelser

Lunchvisningar: museets val

Upptäck konsten under lunchen. Museets konsthistoriska experter tar dig med bland konst, konsthantverk och design från 1500-talet till idag.

Biljetter: 100 kr.

Köp gärna din biljett i förväg, via knappen nedan. Eventuellt resterande biljetter säljs på plats i museet, vid infodisken på entréplan.

Samling: Vid Apollon-skulpturen i Skulpturgården på entréplan 10 minuter före visningen för utlämning av hörsystem. Visa din biljett, digital eller utskriven, för värd eller pedagog på plats.