Cornelis Picolet, Pontus Fredrik De la Gardie, 1630-1692, greve, friherre, riksråd, generalguvernör, president, gift med grevinnan Beata Elisabet von Königsmarck. Utförd ca 1650, olja på duk.

🛈 Det finns inga kommande händelser

Temavisning: Målade porträtt från 1600-talet

Forskningschef Martin Olin tar dig med på en visning bland målade porträtt från 1600-talet.

🛈 Det finns inga kommande händelser

Lunchvisningar: museets val

Upptäck konsten under lunchen. Museets konsthistoriska experter tar dig med bland konst, konsthantverk och design från 1500-talet till idag.

Biljetter: 100 kr.

Köp gärna din biljett i förväg, via knappen nedan. Eventuellt resterande biljetter säljs på plats i museet, vid infodisken på entréplan.

Samling: Vid Apollon-skulpturen i Skulpturgården på entréplan 10 minuter före visningen för utlämning av hörsystem. Visa din biljett, digital eller utskriven, för värd eller pedagog på plats.