🛈 Det finns inga kommande händelser

Torsdagskväll: Invigning av Hella Jongerius – Breathing Colour

Hur påverkas vi av färg och hur påverkar färg vår upplevelse av omvärlden? Hella Jongerius har i många år intresserat sig för färg, ljus och materialitet.

Höstens utställning, Hella Jongerius – Breathing Colour, är en visuell installation där den internationella stjärndesignern visar resultatet av sitt konstnärliga forskningsarbete.

Utställningen invigs av överintendent Susanna Pettersson i närvaro av Hella Jongerius.

Plats: Södra ljusgården på entréplan

Kostnad: Fri entré till kvällsevenemanget och till utställningen.

🛈 Det finns inga kommande händelser

Torsdagskväll på museet

Visste du att museet är öppet till kl 21 på torsdagar?

Perfekt för ett besök efter jobbet. Upptäck konsten och ät en bit eller kom in på en anspråkslös AW.

Vi vill göra ditt besök så innehållsrikt som möjligt och under sensommaren och hösten kommer du att kunna ta del av föreläsningar, samtal, utställningsöppningar och annat smått och gott.

Kvällsevenemangen är kostnadsfria och du behöver normalt inte boka plats i förväg.