🛈 Det finns inga kommande händelser

Torsdagskväll: Livepodd med Det politiska spelet

Sveriges Radios populära podd Det politiska spelet gästar Nationalmuseum för att analysera de politiska effekterna av Berlinmurens fall 1989 i en livepodd. Hur såg det politiska spelet ut kring öst och väst och vad hände med de europeiska drömmarna om frihet?

Missa inte när programledaren Henrik Torehammar slår sig samman med några av Sveriges Radios tyngsta röster inom politisk bevakning för ett snackigt, roligt och kunnigt samtal. Samtalet förs på Nationalmuseum, där utställningen 1989 – kultur och politik samtidigt visas.

Plats: Nationalmuseum i Stockholm. Södra ljusgården på entréplan.

Kostnad: Fri entré till kvällsevenemanget. Ingen förbokning. Entrébiljett om du även vill gå in i utställningen.

Här kan du läsa mer om och förköpa biljett till utställningen 1989.

🛈 Det finns inga kommande händelser

Torsdagskväll på museet

Visste du att museet är öppet till kl 21 på torsdagar?

Perfekt för ett besök efter jobbet. Upptäck konsten och ät en bit eller kom in på en anspråkslös AW.

Vi vill göra ditt besök så innehållsrikt som möjligt och under sensommaren och hösten kommer du att kunna ta del av föreläsningar, samtal, utställningsöppningar och annat smått och gott.

Kvällsevenemangen är kostnadsfria och du behöver normalt inte boka plats i förväg.