Nyfiken på: Nationalmuseum – den nyrenoverade byggnaden

Fullbokat!

Boka in din grupp eller konstförening på en egen visning. Följ med på en tur genom Nationalmuseum med fokus på arkitekturen, rummens nya funktioner och mötet mellan den gamla 1800-talsbyggnaden, ny teknik och nya formmässiga inslag.

Det nyrenoverade Nationalmuseum kan nu ta emot dubbelt så många besökare som förut. Kontor och förråd har tagits bort och istället får besökarna tillträde till cirka 1700 nya kvadratmeter. Utställningsytorna har blivit större vilket gör det möjligt att visa mer konst. De tidigare täckta fönstren har öppnats upp och släpper nu in ljus och vyer över staden.

Hör mer om processerna bakom den omfattande renoveringen när vi går genom museets olika delar med start i den nya skulpturhallen.

Visningens längd: cirka 60 minuter

Antal deltagare: max 25

Kostnad: vardagar kl 11–17, 2 000 kr. Vardagar efter kl 17 och helger, 3 000 kr.

Bokningsbara tider: Fullbokat resten av året. Vänligen återkom med förfrågan efter 3 december 2018.