Nyfiken på: Nationalmuseum – den nyrenoverade byggnaden

Boka in din grupp eller konstförening på en egen visning. Följ med på en tur genom Nationalmuseum med fokus på arkitekturen, rummens nya funktioner och mötet mellan den gamla 1800-talsbyggnaden, ny teknik och nya formmässiga inslag.

Det nyrenoverade Nationalmuseum kan nu ta emot dubbelt så många besökare som förut. Kontor och förråd har tagits bort och istället får besökarna tillträde till cirka 1700 nya kvadratmeter. Utställningsytorna har blivit större vilket gör det möjligt att visa mer konst. De tidigare täckta fönstren har öppnats upp och släpper nu in ljus och vyer över staden.

Hör mer om processerna bakom den omfattande renoveringen när vi går genom museets olika delar med start i den nya skulpturhallen.

Visningens längd: cirka 60 minuter

Antal deltagare: max 25

Kostnad: vardagar kl 11–17, 2 000 kr. Vardagar efter kl 17 och helger, 3 000 kr.

Bokningsbara tider: Fullbokat till och med 31 januari 2019. Tillgängliga tider finns från 1 februari. Dessa kan bokas från 21 januari.

Du kan boka visning från kl 11:30. Tisdagar, onsdagar, fredagar, lördagar och söndagar är sista bokningsbara tid 17:30. Torsdagar är sista bokningsbara tid 19:30.

Fyll i och skicka en bokningsförfrågan