Varmt välkommen att njuta gastronomiskt hantverk! Här njuter du Fredrik Erikssons vällagade lunchrätter, allt lagat från grunden med själ och hjärta.
Beställ din mat vid bardisken i Glasbaren och slår dig ner. Maten serveras till ditt bord när du hittat dig en plats. Ingen bordsbokning – det är bara att droppa förbi! Vill ni köpa med er mat hem eller till kontoret har vi även avhämtning.
Dagens lunch 16 december – 19 december
Serveras tisdag - fredag 11:00 - 15:00
Tisdag
Apelsin och pepparbakad fläsksida med marinerad rödkål, rostad potatis och gräslökscrème, 150 kr
Onsdag
Pannbiff med löksky, saltgurka och potatispuré, 150 kr
Torsdag
Bakad kolja med dillfrörostade rotfrukter, skaldjurssås och örtsallad, 150 kr
Fredag
Salviarostad kyckling med citronsskysås, örtrostad potatis och bakad tomat, 150 kr
Veckans vegetariska
Grön lasagne med spenat, svamp, fårost samt ört- och morotscrudité, 150 kr
Veckans meny 16 december – 21 december
Serveras tisdag - söndag 11:00 - 15:00, Torsdagar 11:00 - 19:00
Potatis och purjolökssoppa med kallrökt laxtartar, friterad purjolök och dill, 155 kr
Panzanellasallad med rostad kyckling, oliver, rödlök, basilika och hyvlad parmesan, 190 kr
Friterad blomkål med bondbönsragu, gininkokt kålrabbi och cashewnäs med ingefära, 195 kr
Halstrad Uer med blåmusselsås, grönärtscrème, inkokt fänkål och citronmarinerade Juliennegrönsaker, 255 kr
Gräddkokt vildsvinsskav med trattkantareller, brysselkål, potatispuré och rårörda lingon, 255kr
