Varmt välkommen att njuta gastronomiskt hantverk! Här njuter du Fredrik Erikssons vällagade lunchrätter, allt lagat från grunden med själ och hjärta.
Beställ din mat vid bardisken i Glasbaren och slår dig ner i matsal eller café. Maten serveras till ditt bord när du hittat dig en plats. Ingen bordsbokning – det är bara att droppa förbi! Vill ni köpa med er mat hem eller till kontoret har vi även avhämtning.
Dagens lunch 19 mars – 22 mars
Serveras tisdag - fredag 11:00- 15:00
Tisdag
Kyckling i vin med kokt potatis, rökt fläsk samt rostad svamp och lök,, 140 kr
Onsdag
Kalvfärsjärpar med peppargräddsås, rostad potatis samt bakad lök, 140 kr
Torsdag
Bakad sej med sås på tomat, örter och lök, samt kokt potatis och hyvlade betor, 140 kr
Fredag
Fläskschitzel med Café de Paris-smör, syrad rödlök, rostad potatis och frisésallad,, 140 kr
Veckans vegetariska
Rödbet och getostlasagne med spenatsallad samt rostade frön, 140 kr
Veckans lunch 19 mars – 24 mars
Serveras tisdag, onsdag, fredag 11:00 - 15:00, torsdag 11:00 - 19:00,
lördag, söndag 11:00 -16:00
Potatis och purjolökssoppa med rostad lufttorkad skinka samt friterad potatis, 145 kr
Panzanellasallad med räkor, tomat, oliver, gurka, rödlök och krutonger, 185 kr
Friterad tofu med stötstark sås, syrlig råkostsallad, svartrotskräm med sesam, krossad gurka med sesamfrön och koriander, 185 kr
Smörstekt skreitorsk med rödbetspuré, bakade betor, brynt smör, mandel, friterad kapris och kokt potatis, 235 kr
Brässerad högrev med vitlök- och chilimorötter, krossad potatis, bacon samt brässerad lök och svamp, 225 kr
Speciellt för de yngre
Alla varmrätter går att få som halvportioner till barnen. Utöver det finns köttbullar med gräddsås, pressgurka, rårörda lingon och kokt potatis.
På helgen har vi även
Klassikern - Hemrökt lax med pepparrotscrème, Skagenröra samt potatis- och cheddarostroyal med forellrom och vinaigrette, 185 kr
Beroende på tillgången på råvaror kan ändringar i menyn förekomma.