Varmt välkommen att njuta gastronomiskt hantverk! Här njuter du Fredrik Erikssons vällagade lunchrätter, allt lagat från grunden med själ och hjärta.
Beställ din mat vid bardisken i Glasbaren och slår dig ner. Maten serveras till ditt bord när du hittat dig en plats. Ingen bordsbokning – det är bara att droppa förbi! Vill ni köpa med er mat hem eller till kontoret har vi även avhämtning.
Veckans meny 29 juli – 3 augusti
Serveras tisdag - söndag 11:00 - 15:00
Klassikern - Med hemrökt lax, pepparrotscrème, skagenröra, forellrom, potatis- och cheddarostroyal med schalottenlöksvinaigrette, 195 kr
Dill- och citronbakad kolja med färskpotatis, Sandefjordsås och fänkålssallad, 165 kr
Bakad och grillad spetskål med friterad kronärtskocka samt puré på kronärtskocka, rostad mandel och dillpesto, 165 kr
Skaldjurssoppa med krondill, västerbottenostroyal och rivet rågbröd, 150 kr
Panzanellasallad (tomat och bröd) med citrongrillad kyckling, oliver, basilika och sardellvinaigrette, 185 kr
Krämig quinoa Vikinga med jordärtskocka, kantareller, vinägerkokta lökar, röd pak choi och gräslöksolja, 190 kr
Inkokt lax med primörsallad, pressgurka, dillmajonnäs och färskpotatis, 215 kr
Köttbullar med färskpotatis, gräddsås, pressgurka och rårörda lingon, 225 kr