Varmt välkommen att njuta gastronomiskt hantverk! Här njuter du Fredrik Erikssons vällagade lunchrätter, allt lagat från grunden med själ och hjärta.
Beställ din mat vid bardisken i Glasbaren och slår dig ner. Maten serveras till ditt bord när du hittat dig en plats. Ingen bordsbokning – det är bara att droppa förbi! Vill ni köpa med er mat hem eller till kontoret har vi även avhämtning.
Dagens lunch 16 september – 19 september
Serveras tisdag - fredag 11:00 - 15:00
Tisdag
Kålpudding med rårörda lingon och grönkålssallad med smaksatt med äpple och pepparrot, 145 kr
Onsdag
Grillad kyckling med örtrostade rotfrukter och cognacgräddsås, 145 kr
Torsdag
Gryta på kolja med skaldjurssås, Västerbottencrème, krutonger och dill, 145 kr
Fredag
Panerad fläskschnitzel med rostad potatis, Café de Parissmör och tomatsallad, 145 kr
Veckans vegetariska
Persisk böngryta (Baghali Ghatogh) med dill och pocherat ägg, serveras med ris och syrade grönsaker, 145 kr
Veckans meny 16 september – 21 september
Serveras tisdag - söndag 11:00 - 15:00, torsdagar 11:00 - 19:00
Jordärtskocksoppa serveras med gremolata samt jordärtskockschips, 150 kr
Räksallad med nobisdressing, kokt ägg och krutonger, 190 kr
Rostade betor med crème på röda linser, dragonvelouté mandel och pak choi, 190 kr
Bakad rimmad röding med smörsås, forellrom, discoveryäpple och sauterad spetskål, 255 kr
Rödvinsbrässerat anklår med chilibakad spetskål, kronärtskockscrème, friterad svartkål och rödvinssås, 235kr
Det kan komma att ske förändringar i våra lunchmenyer under veckan