Varmt välkommen att njuta gastronomiskt hantverk! Här njuter du Fredrik Erikssons vällagade lunchrätter, allt lagat från grunden med själ och hjärta.
Beställ din mat vid bardisken i Glasbaren och slår dig ner. Maten serveras till ditt bord när du hittat dig en plats. Ingen bordsbokning – det är bara att droppa förbi! Vill ni köpa med er mat hem eller till kontoret har vi även avhämtning.
Dagens lunch 6 maj – 9 maj
Serveras tisdag - fredag 11:00 - 15:00
Tisdag
Dijonsenapstekt strömming med potatispuré, skirat smör, rårörda lingon och citron, 145 kr
Onsdag
Panerad spätta med färskpotatis, tartarsås och gröna ärtor, 145 kr
Torsdag
Lammfärsbiff med råstekt potatis, vitlöksstekta bönor samt rosmarinsky, 145 kr
Fredag
Grillad kyckling med rostade rotfrukter, tomatsalsa och zucchinisallad, 145 kr
Veckans vegetariska
Zucchini-, sötpotatis och eldostbiff serveras med Ribollita på lupinböna, citronfärskost och vattenkrasse, 145 kr
Veckans meny 6 maj – 11 maj
Serveras tisdag - söndag 11:00 - 15:00, torsdag 11:00 - 19:00
Reducerad meny med soppa, sallad och smörgåsar torsdag 8 Maj från 15:00
Skaldjurssoppa med musslor serveras med chilistekta musslor och gräslökssmetana, 150 kr
Sallad på rostade betor och gröna linser serveras med getost crème, saltrostade nötter och frön samt inkokt och sotad lök, 175 kr
Zucchini fritters med ”koreansk morot”, broccolini, svampbuljong, friterad lotusrot och
vegansk aioli på cashewnötter smaksatt med sriracha, 190 kr
Halstrad röding med krossad potatis, gurksallad, pommes pinnes,
Sandefjordsås och forellrom, 255 kr
Hemvevad Lammkorv med potatisrösti, grillad paprika, bakad tomat, Gammel Danskcrème,
inkokt schalottenlök samt gremolatasky, 215 kr
På helgen har vi även
Klassikern - Hemrökt lax med pepparrotscrème, Skagenröra, potatis- och cheddarostroyal med forellrom samt vinaigrette, 190 kr