Varmt välkommen att njuta gastronomiskt hantverk! Här njuter du Fredrik Erikssons vällagade lunchrätter, allt lagat från grunden med själ och hjärta.
Beställ din mat vid bardisken i Glasbaren och slår dig ner. Maten serveras till ditt bord när du hittat dig en plats. Ingen bordsbokning – det är bara att droppa förbi! Vill ni köpa med er mat hem eller till kontoret har vi även avhämtning.
Veckans meny 1 juli – 6 juli
Serveras tisdag - fredag 11:00 - 15:00
Klassikern - Hemrökt lax med pepparrotscrème, skagenröra, forellrom,potatis- och cheddarostroyal med schalottenlöksvinaigrette 195 kr
Ångad kolja med betor, brynt smör, krossad färskpotatis och kaprisvinaigrette, 165 kr
Bakad och grillad spetskål med friterad jordärtskocka, puré på kronärtskocka, rostad mandel samt ruccolapesto, 165 kr
Vichysoisse med marinerad vårlök, färskpotatis, krutonger och kallrökt lax, 150 kr
Panzanellasallad (tomat och bröd) med citrongrillad kyckling, oliver, basilika och sardellvinaigrette, 185 kr
Krämig quinoa Vikinga med jordärtskocka, Kungsmussling, vinägerkokta lökar, röd pak choi och gräslöksolja, 190 kr
Inkokt lax med primörsallad, pressgurka, dillmajonnäs och färskpotatis, 215 kr
Köttbullar med färskpotatis, gräddsås, pressgurka och rårörda lingon, 225 kr