Varmt välkommen att njuta gastronomiskt hantverk! Här njuter du Fredrik Erikssons vällagade lunchrätter, allt lagat från grunden med själ och hjärta.
Beställ din mat vid bardisken i Glasbaren och slår dig ner. Maten serveras till ditt bord när du hittat dig en plats. Ingen bordsbokning – det är bara att droppa förbi! Vill ni köpa med er mat hem eller till kontoret har vi även avhämtning.
Dagens lunch 21 oktober – 24 oktober
Serveras tisdag - fredag 11:00 - 15:00
Tisdag
Raggmunk med stekt rimmat fläsk och rårörda lingon, 145 kr
Onsdag
Rödspätta Grenoble med rödbetor, kapris och brynt smör, 145 kr
Torsdag
Fiskgryta med saffran, vitlök, krutonger, parmesan och persilja, 145 kr
Fredag
Kryddrostad kycklinglårfilé med örtrostade rotfrukter och cognacsgräddsås, 145 kr
Veckans vegetariska
Zucchini och potatisplättar med Västerbottenscrème, stekt höstsvamp, rostade frön och råstekt blomkål, 145 kr
Veckans meny 21 oktober – 26 oktober
Serveras tisdag - söndag 11:00 - 15:00, torsdagar 11:00 - 19:00
Jordärtskockssoppa med rostad fårost, syrad grädde och krispig lök, 150 kr
Sallad med riven, sojarostad kyckling, broccoli, kål, koriander, sesam, syrad rättika samt kimchimajonnäs, 185 kr
Savoykålsdolme fylld med friterad och confiterad svamp från Mucho, rökig svampbuljong och jordärstkockscrème, 205 kr
Bakad rimmad röding med smörsås, forellrom, discoveryäpple och sauterad spetskål, 255 kr
Rödvinsbrässerat anklår med chilibakad spetskål, kronärtskockscrème, friterad svartkål och rödvinssås, 235kr
Det kan komma att ske förändringar i våra lunchmenyer under veckan