Varmt välkommen att njuta gastronomiskt hantverk! Här njuter du Fredrik Erikssons vällagade lunchrätter, allt lagat från grunden med själ och hjärta.
Beställ din mat vid bardisken i Glasbaren och slår dig ner. Maten serveras till ditt bord när du hittat dig en plats. Ingen bordsbokning – det är bara att droppa förbi! Vill ni köpa med er mat hem eller till kontoret har vi även avhämtning.
Veckans meny 8 juli – 13 juli
Serveras tisdag - fredag 11:00 - 15:00
Klassikern - Med hemrökt lax, pepparrotscrème, skagenröra, forellrom, potatis- och cheddarostroyal med schalottenlöksvinaigrette 195 kr
Bakad fläskkarré med marinerad zucchini, färskpotatis och örtgräddsky, 165 kr
Bakade betor med gulärtshummus, rostad fetaost och sellerisallad, 165 kr
Sparrissoppa med pocherat ägg, krutonger på rågbröd och gräslök, 150 kr
Räksallad med kokt ägg, Rhode Island dressing och krutonger, 190 kr
Krämig quinoa Vikinga med jordärtskocka, Kungsmussling, vinägerkokta lökar, röd pak choi och gräslöksolja, 190 kr
Inkokt lax med primörsallad, pressgurka, dillmajonnäs och färskpotatis, 215 kr
Köttbullar med färskpotatis, gräddsås, pressgurka och rårörda lingon, 225 kr