Varmt välkommen att njuta gastronomiskt hantverk! Här njuter du Fredrik Erikssons vällagade lunchrätter, allt lagat från grunden med själ och hjärta.
Beställ din mat vid bardisken i Glasbaren och slår dig ner. Maten serveras till ditt bord när du hittat dig en plats. Ingen bordsbokning – det är bara att droppa förbi! Vill ni köpa med er mat hem eller till kontoret har vi även avhämtning.
Dagens lunch 18 november – 21 november
Serveras tisdag - fredag 11:00 - 15:00
Tisdag
Kycklinggryta med örtrostade rotfrukter, 145 kr
Onsdag
Köttbullar med potatispuré, gräddsås, rårörda lingon och pressgurka, 145 kr
Torsdag
Fiskgryta med tomat, fänkål, saffran, aioli och cheddarbriochekrutonger, 145 kr
Fredag
Nattbakad högrev a`la skomakarlåda, bacon, purjolök, sky och potatispuré, 145 kr
Veckans vegetariska
Pumpafritters med krämiga röda linser, grönkål, syrlig lök och chilimajonnäs, 145 kr
Veckans meny 18 november – 23 november
Serveras tisdag - söndag 11:00 - 15:00, torsdagar 11:00 - 19:00
Jordärtkockssoppa serveras med rökt renstek, svartpepparfärskost and jordärtkockschips, 150 kr
Räksallad med Nobisdressing, ägg 63° och krutonger, 190 kr
Savoykålsdolme fylld med friterad och confiterad svamp från Mucho, rökig svampbuljong och jordärstkockscrème, 205 kr
Halstrad Uer med blåmusselsås, grönärtscrème, inkokt fänkål och citronmarinerade Juliennegrönsaker, 255 kr
Gräddkokt vildsvinsskav med trattkantareller, brysselkål, potatispuré och rårörda lingon, 255kr
Det kan komma att ske förändringar i våra lunchmenyer under veckan
