Det finns inga kommande händelser

Babyvisning: Ljus och mörker

Babyvisning på Nationalmuseum för nyfikna vuxna med barn i sitt- och krypålder (3–11 mån). Upplev konsten och museibyggnaden på ett nytt sätt tillsammans med din bebis.

I dagens visning ser vi på barockkonst från 1600-talet. Dagens ateljétema är "Klärobskyr à la baby" där vi utforskar ljus och mörker med bland annat rörelse, speglar och annat glansigt.

Se gärna till att komma i god tid så att du hinner med matning, blöjbyte eller annat babyfix före visningen. Om det behövs går det förstås bra att göra paus för hungriga eller ledsna bebisar under visningen.

Ta gärna med bärsele eller -sjal eller låna bärsele av oss på plats. Det går också bra att ta med sig barnvagnen på visningen.


 Det finns inga kommande händelser

Babyvisningar på Nationalmuseum

Babyvisningar för nyfikna vuxna med barn i sitt- och krypålder (3–11 mån). Upplev konsten och museibyggnaden på ett nytt sätt tillsammans med din bebis. Tillsammans med en konstpedagog tittar vi på ett konstverk och utforskar ett taktilt material i utställningssalarna. Visningen avslutas med en sinnlig workshop i ateljén. Olika teman varje gång.

Biljetter: 150 kr. Förköp via knappen här nedanför. Tio platser (10 vuxna och 10 bebisar) till varje visningstillfälle.

Samling: Utanför ateljéerna på entréplan kl 13.