Nationalmuseum Shop

Klassiskt och modernt möts i ett noga utvalt sortiment av hög kvalitet.

Här hittar du produkter som knyter an till museet, till de tillfälliga utställningarna och till samlingarna av konst, konsthantverk och design. Det finns något för de flesta smaker, åldrar och plånböcker.

Hela Nationalmuseum är kontantfritt. Vi tar endast emot betalning med kort eller via Swish.

Spana in shopen på instagram.

Bättre än bokrea

Fyndläge! Under en vecka, 25 februari–2 mars, sänker vi priset med 50 % på stora delar av museets utgivning av konst- och designböcker, bland annat katalogerna till utställningarna John Singer Sargent och Dansk guldålder. I shopen i museet kan du också fynda böcker som inte ingår i museets egen utgivning. Enstaka exemplar av många olika titlar till riktigt låga priser. Dessutom rear vi skrivböcker, bokmärken och annat som läsandet och skrivandet till.

Böckerna ur Nationalmuseums egen utgivning kan också beställas via bokshopen online.

Nationalmuseums bokshop

I museets bokshop online finns konst- och designböcker i museets bokutgivning, för både barn och vuxna. Här finns forskningslitteratur, utställningskataloger och vackra bilderböcker. Bland böckerna för barn finns bland annat den nya "Pippi på konst" som utforskar förmågor som är bra att ha när man kliver in i konstvärlden. Klicka här för att komma till bokshopen.

Kontakta shopen

E-post: shop@nationalmuseum.se