Jan Davidsz. de Heem, Stilleben med vin, frukter och ostron

Fest och event

Välkomna att arrangera fest, event eller mingel i vår vackra matsal med kunglig utsikt över Strömmen och slottet.

Festligt för alla tillfällen
Festligt för alla tillfällen
•••
Bröllop i dessa lokaler är magiskt

Den nydesignade inredningen och möblerna skapar tillsammans med den äldre arkitekturen en skön atmosfär av gammalt och nytt. Det rymliga, ljusa rummet inbjuder till alla typer av måltidsarrangemang och på kvällstid erbjuder vi matsalen till större privata tillställningar, sittande festmiddagar, stående mingel eller andra event.

Ni skapar enkelt er egen meny från vår festvånings a la carte, eller beställer en av våra färdigkomponerade festmenyer eller väljer olika tilltugg till ert mingel.

Vår matlagning är svensk nutida där vi följer årets säsonger, alltid med avstamp och inspiration från vårt kulturarv. Vi blandar såväl klassiker med avant garde, och lokala smaker med små delikata inslag av det franska och italienska köket.

Festmenyn en höstkväll i oktober kan exempelvis innehålla;

Hummer med confiterad fänkål, gravad tomat, dill- och cheddarbrioche av Kvibille Nationalcheddar
Kryddstekt älgytterfilé med potatis- och kålrabbigratäng, vitlöksstekt spenat, färska bönor, rostade burritanalökar samt viltsky Restaurang NM´s äppeldessert: Mille feuille, bakat äpple och karamellmousse

Boka julevent redan nu!

Från 29.e november dukar vi upp till fest för större sällskap med vår variant av julmeny med förrättsbuffé av säsongens delikatesser, följt av julkryddad varmrätt och en avslutande dignande dessertbuffé.

Gör er förfrågan med önskemål om datum, antal och vilken typ av måltid via formuläret så återkommer vi snarast möjligt med menyförslag.

Önskar ni ett traditionellt julbord rekommenderar vi vår systerrestaurang Långbro Värdshus.

Skicka en bokningsförfrågan