Jan Davidsz. de Heem, Stilleben med vin, frukter och ostron

Fest och event

Välkomna att arrangera fest, event eller mingel i vår vackra matsal med kunglig utsikt över Strömmen och slottet.

Festligt för alla tillfällen
Festligt för alla tillfällen
•••
Bröllop i dessa lokaler är magiskt

Den nydesignade inredningen och möblerna skapar tillsammans med den äldre arkitekturen en skön atmosfär av gammalt och nytt. Det rymliga, ljusa rummet inbjuder till alla typer av måltidsarrangemang och på kvällstid erbjuder vi matsalen till större privata tillställningar, sittande festmiddagar, stående mingel eller andra event.

Ni skapar enkelt er egen meny från vår festvånings a la carte, eller beställer en av våra färdigkomponerade festmenyer eller väljer olika tilltugg till ert mingel.

Vår matlagning är svensk nutida där vi följer årets säsonger, alltid med avstamp och inspiration från vårt kulturarv. Vi blandar såväl klassiker med avant garde, och lokala smaker med små delikata inslag av det franska och italienska köket.

Festmenyn en kväll i augusti-september kan innehålla

Jordärtskockssoppa med bakad ”Almnäs tegel”ost, ramslökskapris, friterad jordärtskocka och shisokrasse Smörstekt rödtungafilé med sauterad savoykål, smörad kycklingbuljong och potatispuré smaksatt med tryffel Hallontarte med blåbärsmaräng och gräddfilsorbet

625

Från slutet av november fram till jul serverar vi vår variant av julmiddag istället för traditionellt julbord. Ni startar med våra utvalda sill - och laxrätter från vårt förrättsbord med bland annat Restaurang NM´s OP Andersson sill, Långbro sill, inkokt lax, räksallad med mera, följt av en julinspirerad viltvarmrätt samt ostar och dessert.
Maila oss gärna en förfrågan på innehåll.


Skicka en bokningsförfrågan