Varmt välkommen att njuta gastronomiskt hantverk! Här njuter du Fredrik Erikssons vällagade lunchrätter, allt lagat från grunden med själ och hjärta.
Beställ din mat vid bardisken i Glasbaren och slår dig ner. Maten serveras till ditt bord när du hittat dig en plats. Ingen bordsbokning – det är bara att droppa förbi! Vill ni köpa med er mat hem eller till kontoret har vi även avhämtning.
Dagens lunch 29 april – 2 maj
Serveras tisdag - fredag 11:00 - 15:00
Tisdag
Raggmunk med stekt rimmat fläsk serveras med rårörda lingon och persiljesallad, 145 kr
Onsdag
Kalvfärslimpa med vitlöksrostad Amadinepotatis, gurksallad och löksky, 145 kr
Torsdag
Klassikern - Hemrökt lax med pepparrotscrème, Skagenröra samt
potatis- och cheddarostroyal med forellrom och vinaigrette, 190 kr
Fredag
Högrevsgryta med rostad lök, rökt fläsk, champinjoner serveras med potatispuré, 145 kr
Veckans vegetariska
Friterad tofu med sötpotatiscrème, rostad blomkål, salsa verde
samt sallad på groddar och örter, 145 kr
Veckans meny 29 april – 4 maj
Serveras tisdag - söndag 11:00 - 15:00, torsdag 11:00 - 19:00
Jordärtskocksoppa serveras med marinerade räkor och jordärtskockschips, 150 kr
Sallad med rostad kyckling, bakad kål, tomater,
marinerade bönor samt ramslökdressing, 175 kr
Zucchini fritters med ”koreansk morot”, broccolini, svampbuljong, friterad lotusrot och
vegansk aioli på cashewnötter smaksatt med sriracha, 190 kr
Halstrad röding med krossad potatis, gurksallad, pommes pinnes,
Sandefjordsås och forellrom, 255 kr
Hemvevad Lammkorv med potatisrösti, grillad paprika, bakad tomat, Gammel Danskcrème,
inkokt schalottenlök samt gremolatasky, 215 kr
På helgen har vi även
Klassikern - Hemrökt lax med pepparrotscrème, Skagenröra, potatis- och cheddarostroyal med forellrom samt vinaigrette, 190 kr