Varmt välkommen att njuta gastronomiskt hantverk! Här njuter du Fredrik Erikssons vällagade lunchrätter, allt lagat från grunden med själ och hjärta.
Beställ din mat vid bardisken i Glasbaren och slår dig ner. Maten serveras till ditt bord när du hittat dig en plats. Ingen bordsbokning – det är bara att droppa förbi! Vill ni köpa med er mat hem eller till kontoret har vi även avhämtning.
Dagens lunch 17 juni – 19 juni
Serveras tisdag - fredag 11:00 - 15:00
Tisdag
Vitvinsbräserade kycklingrullader med sparrissallad, örtgräddsås och färskpotatis, 145 kr
Onsdag
Bakad kolja med krossad potatis, fänkål- och örtsallad samt skaldjurssås, 145 kr
Torsdag
Bakad fläskkarré med betor, honungsrostad getost, valnötter, frissésallad och vårlök, 145 kr
Fredag
Midsommarstängt
Veckans vegetariska
Morot och halloumi med crème på sojabönor, ingefärsinlagd kålrot, råmarinerad morot samt lime och kummin ”ketchup”, 145 kr
Veckans meny 17 juni – 21 juni
Serveras tisdag - söndag 11:00 - 15:00, torsdag 11:00 - 19:00
Sparrissoppa med rökt lax och citronfärskost, 150 kr
Räksallad med bakat ägg, inkokt och råmarinerad fänkål, citronmajonnäs, krutonger och krasse, 190 kr
Grillad grön Gotlands sparris med vit böncrème, krispig polenta, confiterad tomat och basilika, 190 kr
Smörstekt gös med gravad och sotad vit sparris, brynt smörsås samt snackgurka, 255 kr
Färserad majskyckling från Munka-Ljungby, primörer, ramslöksmajonnäs, smörad kycklingbuljong och friterad vårlök, 235 kr
På helgen har vi även
Klassikern - Hemrökt lax med pepparrotscrème, Skagenröra, potatis- och cheddarostroyal med forellrom samt vinaigrette, 190 kr