Varmt välkommen att njuta gastronomiskt hantverk! Här njuter du Fredrik Erikssons vällagade lunchrätter, allt lagat från grunden med själ och hjärta.
Beställ din mat vid bardisken i Glasbaren och slår dig ner. Maten serveras till ditt bord när du hittat dig en plats. Ingen bordsbokning – det är bara att droppa förbi! Vill ni köpa med er mat hem eller till kontoret har vi även avhämtning.
Dagens lunch 10 juni – 13 juni
Serveras tisdag - fredag 11:00 - 15:00
Tisdag
Ångad kolja med gubbrörepotatis och brynt smör, 145 kr
Onsdag
Kycklinggryta med tomat, bönor och potatispuré smaksatt med parmesan, 145 kr
Torsdag
Kryddbakad fläsksida med rostad rotsellericrème, marinerad rödkåls samt chili och sojasky, 145 kr
Fredag
Havets Wallenbergare med potatispuré, skirat smör och sockerärtssallad, 145 kr
Veckans vegetariska
Bakad potatis, kronärtkocksröra med vitlök och parmesan samt picklad jalapeño, serveras med tomat och löksallad, 145 kr
Veckans meny 10 juni – 15 juni
Serveras tisdag - söndag 11:00 - 15:00, torsdag 11:00 - 19:00
Kycklingbuljongsoppa serveras med riven kyckling, rotfrukter och friterade svarta bönor, 150 kr
Panzanellasallad med räkor, oliver, tomat, rödlök och basilika, 195 kr
Grillad grön Gotlands sparris med vit böncrème, krispig polenta, confiterad tomat och basilika, 190 kr
Smörstekt gös med gravad och sotad vit sparris, brynt smörsås samt snackgurka, 255 kr
Färserad majskyckling från Munka-Ljungby, primörer, ramslöksmajonnäs, smörad kycklingbuljong och friterad vårlök, 235 kr
På helgen har vi även
Klassikern - Hemrökt lax med pepparrotscrème, Skagenröra, potatis- och cheddarostroyal med forellrom samt vinaigrette, 190 kr