Varmt välkommen att njuta gastronomiskt hantverk! Här njuter du Fredrik Erikssons vällagade lunchrätter, allt lagat från grunden med själ och hjärta.
Beställ din mat vid bardisken i Glasbaren och slår dig ner. Maten serveras till ditt bord när du hittat dig en plats. Ingen bordsbokning – det är bara att droppa förbi! Vill ni köpa med er mat hem eller till kontoret har vi även avhämtning.
Dagens lunch 9 september – 12 september
Serveras tisdag - fredag 11:00 - 15:00
Tisdag
Dijonstekt strömming med potatispuré, rårörda lingon och skirat smör, 145 kr
Onsdag
Lasagne med rökt provoloneost och ruccola, 145 kr
Torsdag
Kalv i dill med kokt potatis och morötter, 145 kr
Fredag
Lammfärsbiff med råstekt potatis, färska bönor och rosmarinsky, 145 kr
Veckans vegetariska
Friterad tofu i sötsyrlig sås med ingefära, sesammarinerad gurka, kålsallad, koriander med misomajonnäs och quinoa, 145 kr
Veckans meny 9 september – 14 september
Serveras tisdag - söndag 11:00 - 15:00, torsdagar 11:00 - 19:00
Svampsoppa med vinägerkokt fläsk och krutonger, 150 kr
Räksallad med kokt ägg, Rhode Island dressing, krutonger och citron, 190 kr
Rostade betor med crème på röda linser, dragonvelouté mandel och pak choi, 190 kr
Bakad rimmad röding med smörsås, forellrom,
discoveryäpple och sauterad spetskål, 255 kr
Rödvinsbrässerat anklår med chilibakad spetskål,
kronärtskockscrème, friterad svartkål och rödvinssås, 235kr
Det kan komma att ske förändringar i våra lunchmenyer under veckan