Varmt välkommen att njuta gastronomiskt hantverk! Här njuter du Fredrik Erikssons vällagade lunchrätter, allt lagat från grunden med själ och hjärta.
Beställ din mat vid bardisken i Glasbaren och slår dig ner. Maten serveras till ditt bord när du hittat dig en plats. Ingen bordsbokning – det är bara att droppa förbi! Vill ni köpa med er mat hem eller till kontoret har vi även avhämtning.
Dagens lunch 9 december – 12 december
Serveras tisdag - fredag 11:00 - 15:00
Tisdag
Kalvfärsjärpar med vitpeppargräddsås, picklade rotsaker och potatispuré, 150 kr
Onsdag
Ångkokt kolja med citron rimmad gurka, riven pepparrot, krossad örtpotatis och skirat smör, 150 kr
Torsdag
Kryddrostad kycklinglårfile med örtgräddsky, rostad amandinepotatis samt grönkålssallad med äpple och honung, 150 kr
Fredag
Havets wallenbergare med potatispuré, grönärtsallad and skirat smör, 150 kr
Veckans vegetariska
Chilibakad spetskål med jordärtskockscrème, fårost, syrad lök, salsa verde och friterad jordärtskocka, 150 kr
Veckans meny 9 december – 14 december
Serveras tisdag - söndag 11:00 - 15:00
Skaldjursoppa med dillfrörostade morötter, marinerade räkor och rågbrödkrutonger, 155 kr
Sallad med honungsgratinerad getost, saltbakade betor, rostade valnötter och krispig grönkål, 190 kr
Friterad blomkål med bondbönsragu, gininkokt kålrabbi och cashewnäs med ingefära, 195 kr
Halstrad Uer med blåmusselsås, grönärtscrème, inkokt fänkål och citronmarinerade Juliennegrönsaker, 255 kr
Gräddkokt vildsvinsskav med trattkantareller, brysselkål, potatispuré och rårörda lingon, 255kr
Kvällsmeny torsdag 11 december
Serveras 15:00 - 19:00
Sallad med honungsgratinerad getost, saltbakade betor, rostade valnötter och krispig grönkål, 190 kr
Skaldjursoppa med dillfrörostade morötter, marinerade räkor och rågbrödkrutonger, 155 kr
Halstrad Uer med blåmusselsås, grönärtscrème, inkokt fänkål och citronmarinerade Juliennegrönsaker, 255 kr
