Varmt välkommen att njuta gastronomiskt hantverk! Här njuter du Fredrik Erikssons vällagade lunchrätter, allt lagat från grunden med själ och hjärta.
Beställ din mat vid bardisken i Glasbaren och slår dig ner. Maten serveras till ditt bord när du hittat dig en plats. Ingen bordsbokning – det är bara att droppa förbi! Vill ni köpa med er mat hem eller till kontoret har vi även avhämtning.
Dagens lunch 28 oktober – 31 oktober
Serveras tisdag - fredag 11:00 - 15:00
Tisdag
Köttbullar med potatispuré, gräddsås, pressgurka och rårörda lingon, 145 kr
Onsdag
Panerad spätta med dillkokt potatis, tartarsås och grönärtsallad, 145 kr
Torsdag
Gräddig kycklinggryta smaksatt med dragon och dijon, serveras med ris, saltgurka och rostade lökar, 145 kr
Fredag
Slottsstek med persiljeglaserade morötter, kokt potatis och svartvinbärsgelé, 145 kr
Veckans vegetariska
Rödbetslasagne med getost serveras med ruccolasallad och solroskärnor, 145 kr
Veckans meny 28 oktober – 2 november
Serveras tisdag - söndag 11:00 - 15:00, torsdagar 11:00 - 19:00
Skaldjursoppa med dillfrörostade morötter, marinerade räkor och rågbrödkrutonger, 150 kr
Sallad med BBQ-marinerad kycklinglårfilé, rostad paprika och rödlök, bakad tomat samt rostad majscrème, 185 kr
Savoykålsdolme fylld med friterad och confiterad svamp från Mucho, rökig svampbuljong och jordärstkockscrème, 205 kr
Bakad rimmad röding med smörsås, forellrom, discoveryäpple och sauterad spetskål, 255 kr
Gräddkokt vildsvinsskav med trattkantareller, brysselkål, potatispuré och rårörda lingon, 255kr
Det kan komma att ske förändringar i våra lunchmenyer under veckan
