Varmt välkommen att njuta gastronomiskt hantverk! Här njuter du Fredrik Erikssons vällagade lunchrätter, allt lagat från grunden med själ och hjärta.
Beställ din mat vid bardisken i Glasbaren och slår dig ner i matsal eller café. Maten serveras till ditt bord när du hittat dig en plats. Ingen bordsbokning – det är bara att droppa förbi! Vill ni köpa med er mat hem eller till kontoret har vi även avhämtning.
Dagens lunch 14 maj – 17 maj
Serveras tisdag - fredag 11:00 - 15:00
Tisdag
Dillbakad fläsksida med rostad spetskål, mandel och syrad lökcrème, 140 kr
Onsdag
Bakad torsk med skaldjurssås, rostad blomkål och citronrimmad gurka, 140 kr
Torsdag
Bakad kycklinglårfilé med potatispuré smaksatt med ramslök, spenat
och syrad silverlök, 140 kr
Fredag
Lammfärsbiffar i tomatsås med rostad potatis och fetaost, 140 kr
Veckans vegetariska
Stekt gnocchi med nässelpesto, solrosfrön, parmesan och bakade cocktail tomater, 140 kr
Veckans lunch 14 maj – 19 maj
Serveras tisdag, onsdag, fredag 11:00 - 15:00
torsdag 11:00 - 19:00
lördag, söndag 11:00 -16:00
Sparrissoppa serveras med parmesancrème och råstekt grön sparris, 145 kr
Sallad med sotad, inlagd lax, ingefärsmajonnäs, rödkål, sojavinaigrette
samt pak choi, 185 kr
Inkokt vit sparris med ramslökspotatis, marinerad grön sparris, friterad lök och murkelvelouté, 185 kr
Varm Inkokt röding med krossad mandelpotatis, Sandefjordssås, pommes pinnes, forellrom och pepparrot, 235 kr
Confiterat anklår med potatisterrine smaksatt med lagrad ost, vitlöksstekta Haricots verts, bakad tomat och rödvinssky, 225 kr
På helgen har vi även
Klassikern - Hemrökt lax med pepparrotscrème, Skagenröra
samt potatis- och cheddarostroyal med forellrom och vinaigrette, 185 kr
Beroende på tillgången på råvaror kan ändringar i menyn förekomma.