Varmt välkommen att njuta gastronomiskt hantverk! Här njuter du Fredrik Erikssons vällagade lunchrätter, allt lagat från grunden med själ och hjärta.
Beställ din mat vid bardisken i Glasbaren och slår dig ner i matsal eller café. Maten serveras till ditt bord när du hittat dig en plats. Ingen bordsbokning – det är bara att droppa förbi! Vill ni köpa med er mat hem eller till kontoret har vi även avhämtning.
Dagens lunch 30 april – 3 maj
Serveras tisdag - fredag 11:00 - 15:00
Tisdag
Fiskgryta med saffran, tomat, vitlök,
serveras med parmesan och krutonger, 140 kr
Onsdag
Chilirostad kycklinglårfilé med ribolita,
rostad potatis och purjolökssallad, 140 kr
Torsdag
Kalvfärsbiff med löksky, pressgurka och färskpotatis, 140 kr
Fredag
Lättrökt BBQ högrev med rostad potatis,
krämig spetskålsallad och chilirostad majs, 140 kr
Veckans vegetariska
Hummus med friterad halloumi, rostade kikärter,
tomat och persiljesallad, serveras med libabröd, 140 kr
Veckans lunch 30 april – 5 maj
Serveras tisdag, onsdag, fredag 11:00 - 15:00
torsdag 11:00 - 19:00
lördag, söndag 11:00 -16:00
Skaldjurssoppa med citron och dillmarinerade räkor,
gurka och salladlök, 145 kr
Sallad med lufttorkad skinka, grillad zucchini och paprika,
tomater, oliver, samt ramslökscrème, 165 kr
Friterad tofu med sötstark sås, syrlig råkostsallad, svartrotscrème med sesam,
krossad gurka med sesamfrön och koriander, 185 kr
Varm Inkokt röding med krossad mandelpotatis, Sandefjordssås,
pommes pinnes, forellrom och pepparrot, 235 kr
Confiterat anklår med potatisterrine smaksatt med lagrad ost,
vitlöksstekta Haricots verts, bakad tomat och rödvinssky, 225 kr
På helgen har vi även
Klassikern - Hemrökt lax med pepparrotscrème, Skagenröra
samt potatis- och cheddarostroyal med forellrom och vinaigrette, 185 kr
Beroende på tillgången på råvaror kan ändringar i menyn förekomma.