John Singer Sargent, Ena och Betty, Mr och Mrs Asher Wertheimers döttrar 1901. ©Tate, London 2017

Entrépriser och biljetter

Fri entré för alla till nästan hela Nationalmuseum.

Om inget annat anges är det fri entré till Nationalmuseum. Undantaget är vissa tillfälliga utställningar, där vi lånar in konstverk, och evenemang som kurser med mera.

Nationalmuseum är kontantfritt. Endast betalning med kort eller via Swish.

Biljetter till John Singer Sargent och A&E Design

  • Ordinarie entré: 150 kr
  • Reducerad entré (seniorer och studenter): 120 kr
  • Fri entré under 20 år
  • Fri entré för medlem i Nationalmusei Vänner
  • Fri entré för medlem i Moderna Museets Vänner
  • Fri entré övriga: ICOM, SMI, anställda vid centralmuseerna och kulturdepartementet, presskåren, ledsagare och personliga assistenter, auktoriserade guider samt lärare med klass. Bevis som berättigar till fri entré måste uppvisas.
  • Tidsbegränsade erbjudanden, se nedan.

Biljetten gäller för båda utställningarna.

Förköp=gå före kön

Köp gärna din biljett i förväg. Den förköpta biljetten berättigar dig till att gå före kön i entrén till museet. Visa din biljett för värden eller vakten på plats.

Det finns begränsat antal biljetter till varje tidsintervall. Tidsintervallet avser mellan vilka klockslag inträde till utställningen gäller. Du avgör sedan själv hur länge du vill vistas i utställningssalen

I samband med förköp av biljett kan du också köpa utställningskatalogen John Singer Sargent. Du hämtar ut den i entrén till utställningen.

Eventuella resterande biljetter säljs på plats i museet, endast betalning med kort eller swish.

Klicka här för att köpa biljett.

Gå två betala för en

Bjud med en vän till utställningarna John Singer Sargent och A&E Design. Alla eftermiddagar från kl 15 erbjuder vi att gå två till priset av en. Erbjudande gäller till och med 13 januari 2019 och endast vid köp av biljett på plats i museet.

Återköp och ombokning av biljetter

Nationalmuseum återköper inte utställningsbiljetter men de är ombokningsbara till ny tid via vårt bokningssystem här på webbplatsen. Gå in på sidan för utställningen eller evenemanget du har köpt biljett till. Välj fliken Omboka.